Cercar en aquest blog

dilluns, 27 de juliol del 2015

ORGANITZADOR WASHI TAPES

Avui us presento un organitzador per poder posar els vostres washi tapes i poder-los veure tots a la vegada. Portava temps amb la idea de trobar una caixa de cartró per realitzar el projecte i poder col·locar aquestes cintes adhesives tan variades (que poc a poc augmento amb deliri).

Però que són els washi tapes?

Aquestes cintes són adhesius decoratius realitzats amb un mètode tradicional xinès que més tard es va introduir al Japó. La principal diferència de les cintes adhesives amb el paper ordinari és l'absència de productes químics en la seva elaboració.

A més, és un material que s'ha popularitzat gràcies al scrapbooking i les manualitats, ja que permet realitzar i donar colors a milers de projectes de diferents tipus de superfície (vidre, cartró, fusta, metall, etc.)


Per tant, penso que els washi tapes són un element indispensable a les nostres maletes d'scrapbooking ja que us serviran per decorar i crear monades, els vostres àlbums de records, targetes de regals, banderoles dels cupcakes, empaquetar cartes, etc.

Té mil i uns usos variats, tot dependrà de la nostra imaginació.
També us podeu inspirar amb el llibre Washi Tape Manía de Chris Bravo.

A continuació, us mostraré la caixa que he modificat per poder organitzar els meus washi tapes a partir d'una caixa de cartró de correus. Espero que us agradi el resultat i estaré encantada de llegir els vostres comentaris.

Materials utilitzat:
  • Caixa de cartró
  • Pintura negra, daurada i pinzells
  • Plantilla tribal
  • Pals de broqueta
  • Cútter de precisió i punxó
  • Botons grans, mitjans i petits
  • Silicona calenta

I no oblidar mai, la imaginació i la creativitat per realitzar projectes únics i originals.


Caixa inicial

Detall tribal a ambdós costats

Pals per col·locar els washi tapes

Resultat final amb detall a ambdós costats de botons grans, mitjans i petits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada