Cercar en aquest blog

dimarts, 30 de juny del 2015

PER FI GRADUADA

Abans que s'acabi el mes, vull mostrar-vos els regals que ens vam donar unes amigues de la Universitat el dia de la graduació. Cadascuna va pensar i crear un detall per regalar-nos aquest dia tan especial, ja que desprès de quatre anys juntes fent treballs, rient-nos, moments al bar estudiant o simplement passant l'estona, va arribar el fi d'aquesta etapa.
Ara ja ho podem dir:

Per fi som mestres!

A continuació, us mostraré el detall que vaig crear de zero per a elles i els detalls que elles van fer per a mi. Espero que us agradin tant com em va agradar a mi.

Atrapasomnis

La intenció d'aquest regal és que puguin aconseguir i no deixar escapar els seus somnis a la vida. És a dir, que persegueixin amb ganes i no perdin la il·lusió per ser originals i úniques tal com ho són avui en dia.
Evidentment, com a futures mestres espero que no perdin mai la seva part de... MOTIVADES! que vam tenir durant el grau a l'hora de fer treballs i idear activitats amb les inspiracions dels nostres caps, ments boges i, com oblidar, el pinterest. XD

Esquerra: blau i taronja; Dreta: rosa i blau

Esquerra: Christel; Dreta: Lidia

Regals rebuts

Els regals que mostraré a continuació són únics i, tot i que, el model del regal era el mateix, les persones que el van crear van modificar i escollir els materials pensant en la persona a qui anava dirigit.

Estoig fet per la Christel

Nina i marc fet per la Lidia

PD. moltes gràcies Christel i Lidia per compartir tants moments juntes durant aquests quatre anys i amb ganes de veurens aviat i seguir compartint algun que altre moment divertit.

Us trobaré a faltar noies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada